Stage

Als fysiotherapiepraktijk dragen wij graag bij aan onze beroepsontwikkeling. Regelmatig begeleiden wij stagiair(e)s van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Stagebegeleiders Rob van Nuland en John van Loon zijn als geaccrediteerde stagebegeleiders verbonden aan deze opleiding.

Frisse, jonge professionals met passie voor het vak

 

Een stagiair of stagiaire kan aanwezig zijn bij een intakegesprek, een onderzoek of een behandeling. Want leren, is doen. Heeft u liever niet dat hij of zij aanwezig is of u behandelt? Geef dat dan gerust aan.

 

Na onderzoek met/door de stagiair wordt in samenspraak met de begeleider(s) een passend behandelplan opgesteld volgens de laatst geldende inzichten binnen de fysiotherapie. Dit behandelplan wordt na elke behandeling geëvalueerd.

Optimale behandeling gegarandeerd

 

Onze begeleiding van deze studenten is zeer intensief. Uw behandeling door een stagiair valt volledig onder de verantwoordelijkheid van uw begeleidend fysiotherapeut. Als u vindt dat uw behandeling niet naar wens verloopt, wordt in samenspraak met u gekeken naar de reden daarvan. Samen kijken we dan hoe we de behandeling vervolgen. Als cliënt (patiënt) heeft u natuurlijk de belangrijkste stem in uw eigen behandelplan.

 

Een optimale behandeling is dus gegarandeerd en het leerproces van de stagiair blijft gewaarborgd. De aanwezigheid van stagiairs binnen onze praktijk zorgt er ook voor dat de fysiotherapeuten zich bewust blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Voor u als patiënt dus een win-win situatie!

Vragen?

 

Heeft u vragen of opmerkingen over één van onze stagiairs? Wilt u meer weten over onze stagebegeleiding of over mogelijkheden om bij ons als student stage te lopen? Wij horen het graag!

Bent u geïnteresseerd in fysiotherapie bij onze praktijk? Maak dan een afspraak met ons via de contactpagina!