Even voorstellen… Marith

Even voorstellen… Marith

Graag wil ik me voorstellen als nieuwe stagiaire bij Fysio- en Manuele Therapie Engelen. Ik ben Marith van den Wittenboer en zit in mijn laatste jaar van de opleiding fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. Ik zal tot 30 juni stage komen lopen in de praktijk, dus u zult me wellicht tegen gaan komen. Het leuke aan fysiotherapie vind ik het contact met mensen en dat er zo veel verschillende klachten, ziektebeelden, onderzoeken en behandelingen zijn. Ieder half uurtje is weer totaal anders, dat maakt fysiotherapie zo uitdagend. Tijdens mijn studie heb ik me verdiept in Sport and Active Aging. Dat houdt in ‘’het bewegen in alle leeftijdsgroepen met de daarbij komende mogelijkheden, beperkingen en kansen’’. Hierbij vind ik het vooral belangrijk dat we rekening houden met het individuele niveau van iemand en op zoek gaan naar een manier van bewegen waar iemand plezier in heeft. Zelf haal ik het meeste plezier uit hockey, dit doe ik erg fanatiek in Dames 2 bij HC Tilburg. Verder zijn mijn hobby’s hardlopen, snowboarden, gezellige dingen doen met vriendinnen en natuurlijk carnaval (Een echte Kruikezeiker). Ik heb heel veel zin om u te ontmoeten en ik ga er alles aan doen om er een fijne en leerzame tijd van te maken.
Tot snel! Marith

Tags: