Even voorstellen… Mark

Even voorstellen… Mark

Graag wil ik me voorstellen als nieuwe stagiaire bij Fysio- en Manuele Therapie Engelen.
Ik ben Mark Westerlaken en zit in mijn derde jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik zal vanaf september 2017 tot februari 2018 stage komen lopen in de praktijk, dus u zult me wellicht tegen gaan komen.

Het leuke van het vak fysiotherapie vind ik het contact maken met de diversiteit van mensen met de bijbehorende klachten, ziektebeelden en vragen. De uitdaging is om ieder half uur patiënten te onderzoeken met verschillende klachten. Daarbij vind ik het belangrijk dat een patiënt zich op zijn gemak voelt zodat we samen aan een goed behandeltraject kunnen werken. Naast mijn studie probeer ik iedere dag het optimale uit mijn sport te halen. Ik voetbal bij Blauw geel’38 op derde divisie niveau. Hierbij moet ik iedere dag bezig zijn met de sport om op zondag het optimale eruit te kunnen halen.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten in de praktijk en ik ga mijn uiterste best doen om er een leuke, gezellige maar zeker ook leerzame tijd van te maken.

Tot snel.

Mark

Tags: