Even voorstellen…Maykel

Even voorstellen…Maykel

Ik wil mij graag voorstellen als de nieuw stagiaire bij Fysio- en manuele therapie Engelen.

Mijn naam is Maykel Klerks en ik ben 25 jaar oud. Ik studeer fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen en ik zit nu in het 3e jaar van de opleiding. Mijn stage periode zal van februari tot juni 2018 duren, dus je zal mij zeker wel een keer tegen komen. Wat ik leuk vind aan het vak fysiotherapie is dat je samen met de cliënt actief bezig bent met het behalen van zijn of haar doelen. Verder vind ik het interessant dat er een grote diversiteit is aan klachten, ziektebeelden, onderzoeken en behandelingen binnen het vak fysiotherapie.

Naast mijn studie werk ik in de verzorging bij verschillende zorginstellingen rondom Arnhem en Nijmegen. Mijn hobby’s zijn hardlopen, Salsa dansen, fitnessen en leuke dingen doen met vrienden. Ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten en er een gezellige en leerzame tijd van te maken.

Met vriendelijke groet,

Maykel Klerks

Tags: