Medifitness

Over Medifitness

Medifitness is een paramedisch fitnesscentrum, waar mensen in een prettige en rustige omgeving zelfstandig en/of onder persoonlijke begeleiding kunnen trainen. Fitnesstraining onder begeleiding kan gericht zijn op het verminderen van lichamelijke klachten, die u in het dagelijks functioneren in meerdere of mindere mate beperken. De klachten kunnen zeer uiteenlopend zijn, variërend van sportblessures tot klachten die veroorzaakt zijn door een aandoening. Onder bepaalde voorwaarden kan Medifitness vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Training

Training onder begeleiding wordt verzorgd door een fysiotherapeut met ervaring op het gebied van sportrevalidatie. Hierdoor bent u verzekerd van deskundige begeleiding, waardoor het ontstaan van blessures tot een minimum wordt beperkt. U mag ook vrij trainen zonder begeleiding. Veelal zal er wel een (sport)fysiotherapeut in de trainingszaal aanwezig zijn, die een oogje in het zeil houdt en uw eventuele vragen kan beantwoorden. Meer over de groepstraining of een abonnement vindt u onderaan deze pagina.
Wilt u een proeftraining volgen? Maak hiervoor een afspraak via contact. Voor direct aanmelden kunt u hier het inschrijfformulier downloaden.

Fitheidsscan

Voordat u voor de eerste keer komt sporten bij Medifitness, zal er een fitheidsscan worden gedaan door een van de (sport)fysiotherapeuten. Tijdens een gesprek worden uw klachten geïnventariseerd. Aan de hand van uw situatie en doelstelling(en) wordt er een passend trainingsprogramma opgesteld. Vervolgens wordt er een fitheidsscan gedaan, zodat we uw gezondheidsprofiel kunnen bepalen. Tijdens de fitheidsscan meten we uw gewicht, kracht, lenigheid, bloeddruk, conditie en longinhoud. Op basis van de resultaten geeft de (sport)fysiotherapeut een persoonlijk advies hoe u het beste kunt werken aan uw gezondheid.

Voortgang bijhouden

De fitheidsscan wordt gezien als nulmeting. Als u bij Medifitness traint krijgt u vier keer in een jaar een meting om te zien hoe de trainingen vorderen. Indien nodig wordt het trainingsschema onder de loep genomen en aangepast. Zodoende zorgen we ervoor dat u het maximale uit uw trainingen haalt op een verantwoorde manier.

Abonnementen Medifitness

Jaarabonnement Medifitness
1 x per week €370,19 per jaar
2-3 x per week €462,74 per jaar
Maandabonnement Medifitness
1 x per week €35,99 per maand
2-3 x per week €43,70 per maand

Abonnementen fitness

Jaarabonnement fitness (avond)
1 x per week €282,78 per jaar
2-3 x per week €334,19 per jaar
Maandabonnement fitness (avond)
1 x per week €25,70 per maand
2-3 x per week €33,42 per maand
Jaarabonnement fitness (avond) jeugd (t/m 17 jaar)
1 x per week €226,23  per jaar
2-3 x per week €282,78 per jaar
Maandabonnement fitness (avond) jeugd (t/m 17 jaar)
1x per week €20,57 per maand
2-3 x per week €25,70 per maand

Openingstijden

Medifitness

Maandag 8.30-10.00 uur
Woensdag 8.30-10.00 uur
Vrijdag 8.30-10.00 uur
Zaterdag 8.30-10.15 uur

Op maandag- en donderdagmiddag van 13.00-14.30 uur traint een speciale doelgroep (zoals mensen met COPD, Claudicatio, diabetes en 50+). U kunt hierover informatie krijgen bij Rob van Nuland.

Fitness (avond)

Maandag 18.30-21.00 uur
Dinsdag 18.30-21.30 uur
Donderdag 18.30-21.30 uur

Bij niet voldoen van een factuur zien wij ons genoodzaakt deze uit handen te geven aan incassobureau Medicas.

Wilt u starten met Medifitness bij Fysio Engelen? Download dan het inschrijfformulier, vul deze in en neem het formulier mee naar de praktijk.