Outdoorfit

Fit in de buitenlucht

Heerlijk in de buitenlucht bewegen? Dan kunt u zich nu aanmelden voor de Outdoorfit. In 3 maanden uw algehele fitheid verbeteren in een groep, door middel van oefeningen in de buitenlucht. Deze training biedt een geleidelijke opbouw in fitheid, zodat het trainen leuk en goed vol te houden blijft.

 

Er zal in de groep gestreefd worden naar het stimuleren van uzelf en mede trainingsgenoten. Zo blijft u uzelf en elkaar positief beïnvloeden wat het volhouden van de training makkelijker maakt en zo blijft iedereen enthousiast in het bewegen.

3 maanden challenge

Outdoorfit is gericht op deelnemers met een verminderde algehele fitheid, die over een periode van 3 maanden een start willen maken in het verbeteren van deze fitheid. Daarna kunt u een doorstart maken in de zaal, of als het weer het toelaat in de buitenlucht.

 

Voorafgaand zal er bij iedereen een intake gedaan worden om de algehele fitheid in kaart te brengen (indien gewenst), zodat er over 3 maanden gekeken kan worden hoeveel vooruitgang er is geboekt.

 

Heeft u een vraag over outdoorfit? Neem dan contact op met Nikki Küsters via nikki@fysio-engelen.nl. Wilt u een proeftraining volgen? Dan kunt een afspraak maken via de praktijk 073-6312077 of contact.

Informatie & tijden

 • De grootte van de groep
  De groep bestaat uit 5-10 deelnemers
 • Duur training
  1 uur (5-10 min warming up en cooling down)
 • Tijdstip
  Vrijdag van 10.00 – 11.00 uur. Bij voldoende interesse zijn andere tijden mogelijk.
 • Locatie
  In Engelen (buitenlucht, praktijk)
 • Duur challenge
  3 maanden
 • Aanvang
  Begin augustus 2016. Instroom op een later moment is mogelijk.
 • Tarief
  €120,00 (inclusief fittest/intake)

Starten met outdoorfit bij Fysiotherapie Engelen? Neem contact op met onze praktijk.