RIVM maatregelen

RIVM maatregelen

Geachte cliënten van onze praktijk Fysio Engelen / Medifitness Engelen,

De afgelopen week was een heftige ervaring voor ons allen. De praktijkvoering van weleer stond per acuut op non-actief en behandelingen waarbij contact nodig is werden voorlopig stopgezet. In incidentele gevallen hebben we nog zorg kunnen leveren op afstand en met beschermende middelen.

We zorgen ervoor dat elke fysiotherapeut met zijn/haar cliënten contact houdt en waar nodig en mogelijk is hen ondersteunt middels telefonisch consult, videobellen, digitale oefenschema’s en voorlichtingsmateriaal.

De praktijk is niet altijd bemand, maar we zijn allen wel bereikbaar middels e-mail. Indien u contact wil leggen of een vraag heeft kunt die stellen door een e-mail te sturen aan uw behandelend therapeut:

theo@fysio-engelen.nl

nikki@fysio-engelen.nl

mieke@fysio-engelen.nl

rob@fysio-engelen.nl

john@fysio-engelen.nl

Algemene vragen kunnen ook gericht worden aan info@fysio-engelen.nl

Telefonisch zijn we bereikbaar via 073-6312077, maar er is niet altijd een therapeut rechtstreeks benaderbaar. Hij of zij neemt na bemiddeling contact met u op.

Voor oefenmaterialen en hulpmiddelen kunt u terecht bij www.hulpmiddelenhoek.nl. Deze is ook bereikbaar via onze site www.fysio-engelen.nl waarbij u dan 10% korting krijgt als u de code 20128 invult. Voor advies hierover kunt u terecht bij uw therapeut.

Het kan zijn dat uw therapeut voor de online begeleiding gebruik maakt van uw aanvullende verzekering. De verzekeraars hebben deze optie goedgekeurd als mogelijke behandeling op afstand.

Als u vragen heeft over uw abonnement van (Medi)fitness of RugFit, kunt u deze richten aan annemiek@fysio-engelen.nl. Anne Miek werkt vanuit huis en zal uw mail beantwoorden, maar dit kan dus wat langer duren dan normaal. Ook verzoeken we u om niet onaangekondigd naar de praktijk te komen omdat de balie onbemand is.

Met vriendelijke groeten,

Team Fysio Engelen