Ons team

Fysio- en Manuele therapie Engelen handelt vanuit de overtuiging dat iedereen door middel van de juiste begeleiding en ondersteuning het maximale uit zijn/haar bewegingspotentieel kan halen. De betrokkenheid bij onze patiënten is groot; we geven hen de persoonlijke aandacht en optimale zorg die zij nodig hebben. Doelgericht naar een goed en blijvend herstel. Met een ervaren team van fysiotherapeuten bieden wij u de zorg die bij u en uw probleem past!

Fysio- en Manuele therapie Engelen beschikt over het keurmerk Fysiotherapie. Dit keurmerk Fysiotherapie zorgt ervoor dat fysiotherapeuten die willen leren en verbeteren en daarmee continu werken aan kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen, gezien worden door hun omgeving. Fysio- en Manuele therapie Engelen is erkend leerbedrijf voor studenten Fysiotherapie.

Missie

Fysio- en Manuele therapie Engelen biedt kwalitatief hoogstaande en gespecialiseerde fysiotherapie en wil een verbindende rol spelen bij het gezond bewegen van alle bewoners van Engelen en omgeving.

Visie

Fysio- en Manuele therapie Engelen wil een gids zijn voor alle mensen met beweegproblemen en hen een praktische oplossing bieden in samenwerking met bestaande ketenpartners. Fysio Engelen hangt het principe van Mastery aan: ‘The desire for getting better and better at something that matters’.

Bent u geïnteresseerd in fysiotherapie bij onze praktijk? Maak dan een afspraak met ons via de contactpagina!