Fysiotherapie

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen die problemen ondervinden tijdens het uitvoeren van activiteiten in het dagelijks leven als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking. De klachten waarmee mensen bij de fysiotherapeut komen zijn erg uiteenlopend. Denk aan bijvoorbeeld ademhalingsproblemen of zwellingen. De oorzaken van dergelijke klachten kunnen erg divers zijn en gerelateerd zijn aan bijvoorbeeld sporten, een ongeval of vanwege veroudering. Uw fysiotherapeut zal naast de focus op uw herstel de nodige aandacht besteden om dergelijke klachten in de toekomst te voorkomen.

Fysiotherapie behandeling

Een fysiotherapeut doet onderzoek, behandelt, adviseert en begeleidt u bij stoornissen in uw houding en/of bij het bewegen. Denk hierbij aan klachten of blessures van spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, de bloedvaten, de longen, het hart en de huid kunnen worden behandeld onder begeleiding van een fysiotherapeut.

"Echte aandacht, luisterend oor, passend en treffend advies en aanwijzingen. Begrijpt de link tussen de lichamelijke klacht en je eigen invloed daarop. Ga iedere keer weer met verhelderende inzichten en ontspannen weer naar huis."

Patiënt

Gespecialiseerde therapeuten

image00008

Janice de Kloe

Fysiotherapeut
In Juni 2023 ben ik afgestudeerd als Algemeen fysiotherapeut waarna ik direct ben begonnen bij Fysio Engelen.
Fysio_engelen_02

John van Loon 

Fysiotherapeut
Sinds 1998 ben ik werkzaam in Engelen na te zijn afgestudeerd in Breda.
Rob

Rob van Nuland

Hart- Vaat en Longfysiotherapie
Sinds 1996 ben ik werkzaam bij Fysio-Engelen.
Nikki

Nikki Küsters

Bekkenfysiotherapeute
In 2015 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Met werken...