Amir

Amir Sagharichiha

In 2013 heb ik de basisopleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Kort daarna heb ik een tijd in een eerstelijns praktijk gewerkt, waarbij ik met name orthopedische klachten heb behandeld.

In 2016 ben ik begonnen met de 3-jarig Master opleiding Manuele therapie aan de SOMT University of Physiotherapy in Amersfoort. In 2019 heb ik deze opleiding met succes afgerond.

Ondertussen heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van schouder- en wervelkolom gerelateerde klachten. In 2015 ben ik mijn eigen praktijk in Den Bosch gestart, waarbij ik naast het behandelen van orthopedische klachten vooral ook heb geleerd om zelfstandig te werken en organisatorische zaken te managen. Eind 2019 heb ik er toch voor gekozen om de deuren van de praktijk te sluiten en mezelf verder vakinhoudelijk te ontwikkelen. Sinds 2019 heb ik dan ook mijn werkervaring als fysio- en manueel therapeut verder in diverse praktijken weten te verbreden.

In 2021 ben ik gestart met de Crafta opleiding waarmee ik mezelf verder verdiep in het onderzoeken en behandelen van kaak gerelateerde klachten. Het is voor mij een waardevolle specialisatie bovenop de manuele therapie wat in de praktijk tot mooie resultaten kan leiden!

Amir is gespecialiseerd in: